Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

BON21 AKCIJA! HUDA CENA za celodnevno kopalno karto za Laguno Mestno plažo!

0,00 €

# / 14
Izkoristi bon21!
SAMO NA KUPONKO.SI

BON21 AKCIJA! HUDA CENA za celodnevno kopalno karto za Laguno Mestno plažo!

0,00 €

Zaplavaj v več kot 1.300 m2 vodnih površin Laguna mestne plaže na 5.000 m2 velikem bazenskem obroču in se sprostite v dveh hidromasažnih bazenih, medtem ko bodo najmlajši uživali v otroškem bazenu z igrali in toboganom. Vključen tudi brezplačni obisk Fitnesa Laguna BeFit na dan obiska!

Uživaj v pestri ponudbi bazenov za otroke in odrasle na 1.300 m2 vodnih površinah!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • unovčljivost vse dni v tednu, tudi med vikendi in prazniki
 • vstopnica velja za 1 odraslo osebo ali otroka nad 1 metrom višine
 • brezplačno za otroke do 1m višine
 • brezplačni enkratni obisk Fitnesa Laguna BeFit na dan koriščenja kupona
 • NAKUP KUPONA: Na 2. koraku izberete način plačila z UPN nalogom. Kupon se vam takrat še ne bo aktiviral. Za aktivacijo morate poslati izpolnjen obrazec o potrditvi unovčitve bona BON21 (OBRAZEC) na info@kuponko.si. Po prejetju izpolnjenega obrazca vam aktiviramo kupon s katerim pridobite akcijsko ceno vstopnice. Z aktivacijo kupona se vaš izpolnjen obrazec posreduje ponudniku v namen izvršitve storitve na kuponu. Natisnjen kupon zamenjate za vstopnico na blagajni Laguna mestne plaže ob predložitvi kopije osebnega dokumenta.
 • plačilo je možno tudi z ostalimi plačilnimi sredstvi pri ponudniku

LAGUNA MESTNA PLAŽA

BAZENI
Ograjeni bazenski obroč zajema 5.500 m². Laguna mestna plaža se razprostira na skupni površini 19.000 m². V bazenskem obroču je 4.000 m² obbazenskih talnoogrevanih tlakovanih površin in 1.300 m2 vodnih površin, ki omogočajo kapaciteto 1.840 kopalcev istočasno ali 2.500 kopalcev čez ves dan. Kopalcem je na razpolago 24 zunanjih tušev, 12 zunanjih kabin za preoblačenje ter moške in ženske sanitarije poleg dvorane. V bazenskem obroču se nahaja Vitka bar z 8 vodnimi barskimi stoli in vrtom s 30 sedeži. Na tlakovanih površinah je 200 ležalnikov in 100 senčnikov.

HIDROMASAŽNI BAZEN RIVIERA
Bazen leži na zahodnem delu kopališča in je v oblike črke L. Globina vode je 135 cm. Vsebuje veliko plitvino, ki je primerna za poležavanje in sončenje v vodi, vsebuje pa tudi vodni efekt valovanja. Ob plitvini sta dve 10 metrski zračni masažni kadi. Ob koncu plitvine je vodni preliv in na vsaki strani po en velik pretočni whirlpool. Sredi bazena je manjši otok. Nasproti otoka so vodni barski stoli in poseben ovalni vodni disco z vodnimi in svetlobnimi efekti. Na drugi strani bazena se nahaja še 6 vodnih slapov, trije vodni gejzirji, dva jakuzzija, vodni topovi in divja reka.

HIDROMASAŽNI BAZEN FONTANA
Bazen je znan po prečudoviti fontani, ki še posebej izstopa v večerih, ko je osvetljena. Bazen vsebuje tudi bikini otok, na katerega je možno priti iz zunanje strani ograjenega bazenskega obroča pri baru. Okoli otoka teče hitra reka. Nasproti otoka je v bazenu ovalna plitvina kot mirna laguna za počitek in sončenje v vodi. V bazenu se nahajajo 4 masažni ovali s talnimi, prsnimi in hrbtnimi masažami ter vodnimi slapovi. V bazenu so tudi barski stoli in 25 zračno masažnih ležalnikov. V bazenu se nahaja manjša ovalna vodna plitvina z vodnim ježkom za sončenje v vodi.

OTROŠKI BAZEN Z IGRALI IN TOBOGANI
Otroški bazen leži na severno-zahodnem delu kopališča in je namenjen otrokom od 1 do 5 let starosti. V njem so otroška igrala: želvica za jahanje, klovn z vodnimi curki in tobogan. Globina vode je 30 cm, temperatura vode pa 28°C do 30°C. Bazen je okrogle oblike in okoli njega je prostor za ležalnike, kjer lahko starši spremljajo svoje otroke in dogajanje v bazenu. Organizirana je tudi vsakodnevna animacija za otroke med tednom med 13:00 in 14:30 uro.

PLAŽA
Plaža se razprostira na 10.000 m² površin parka, namenjenega za počivanje in prireditve (delno tlakovano, pretežno angleška trata), kjer se nahaja 12 zunanjih kabin za preoblačenje ter 3 zunanji sanitarni kontejnerji. Notranja garderoba vsebuje 35 kabin za preoblačenje in 300 omaric za garderobo. V garderobi so moške in ženske sanitarije in 12 tuš kabin. Otroško igrišče je veliko 420 m², opremljeno z rustikalnimi igrali, odrom za predstave in igrali na prostem. Na travnati površini se nahaja bar, opremljen z vrtom za 250 gostov, primeren za večje skupine. Pri vhodu sta fast food in sladoledni vrt s 30 mizami in stoli. 

ODBOJKA NA MIVKI (z doplačilom)
Na voljo sta 2 igrišča za odbojko na mivki po standardih mednarodne odbojkarske zveze (FIVB). V večernih urah sta osvetljena z reflektorji. Nahajata se med avtokampom in kopališčem Laguna mestna plaža, za recepcijo desno. Ne spreglej ponudbe za ugoden najem igrišča za odbojko

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • kopališče zgrajeno po načelih Feng shui-ja na 19.000 m² površine
 • hidromasažni in otroški bazeni ter igrala in tobogani za otroške vragolije
 • otroška animacija za zabavo najmlajših med tednom od 13:00 do 14:30 ure
 • lounge plaža, bikini plaža na otoku, plaža ob cocktail baru
 • v bazenskem obroču se nahaja Vitka bar z 8 vodnimi barskimi stoli
 • kristalno čista voda, urejene zelenice in higiena na najvišjem nivoju
 • dnevna ponudba hrane
 • zdrava vodna sprostitev in brezplačno uživanje na udobnih ležalnikih
 • dve igrišči za odbojko na mivki po standardih mednarodne odbojkarske zveze
 • igrišče za mali nogomet in košarko
 • otroška igrala

Družinam prijazno

Hit poletja

Odpravi se s prijatelji

Za najmlajše

VEČ O PONUDNIKU

Laguna mestna plaža v sklopu Ljubljana Resorta s čistočo bazenske vode, urejenostjo ob-bazenskih in travnatih površin, prijaznostjo osebja, skrbjo za varnost in odlično ponudbo predstavlja izjemen poletni prostor v središču Ljubljane za oddih tako za ljubljanske in slovenske goste, kot za številne turiste. Trudijo se razvajati obiskovalce in nuditi bogato animacijo. Dokaz kvalitetne ponudbe je med drugim tudi laskav naziv Naj kopališče Slovenije, ki ga je kopališče Laguna Mestna plaža prejelo kar 10. krat zapored!

V sklopu kopališča je na voljo tudi Befit fitnes center, kjer lahko vadite na moderni liniji fitnes naprav. Prav tako lahko igrate odbojko na mivki  (doplačilo) na dveh igriščih, ki so urejena po standardih mednarodne odbojkarske zveze (FIVB) mali nogomet ali košarko. V večernih urah so igrišča za odbojko osvetljena z reflektorji.

Ljubljana Resort poleg kopališča s fitnesom in odbojke na mivki nudi tudi nastanitve in restavracijo. Oddih si lahko privoščite Hotelu Ljubljana Resort*** s 60 eno do pet posteljnimi sobami (vse sobe so klimatizirane), za željne kampiranja pa je na voljo Ljubljana Resort Camping****, ki leži v senci visokih dreves ob reki Savi in je obnovljen, urejen in moderno opremljen. S 177 parcelami se razteza na 3 ha zelenih površin.

Na kulinarično razvajanje vas vabi Gostilna Štern z več kot 100 letno tradicijo. Znani so po svoji domačnosti hrane, izborom odličnih vin in gostoljubnosti postrežbe. Gostišče sprejme manjše ali večje skupine ter ima veliko parkirišče in vrt. Restavracijski del gostilne sprejme 150 oseb, prireditveno-gostilniški zimski vrt pa 250 oseb.V Gostilni Štern dnevno pripravljajo kosila ter jedi po naročilu. Poleg bogate ponudbe hrane in pijače za manjše in večje družbe nudijo tudi organizacijo piknikov na travnatih in obbazenskih površinah ali v primeru slabega vremena pod šotorom in v zimskem vrtu.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (172)