Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za popoln oddih v apartmaju z vključenimi vstopnicami za Terme Snovik!

od 10,00 €

# / 19
Izkoristi turistični bon

HUDA CENA za popoln oddih v apartmaju z vključenimi vstopnicami za Terme Snovik!

od 10,00 €

Odpravite se v priljubljene Terme Snovik in uživajte v udobni namestitivi, čez dan pa uživajte v notranjih termalnih bazenih. Vključeno tudi pitje termalne vode, vodena vodna telovadba, kneipp vodni oblivi ter pester program sprostitve in rekreacije. 

Vstop v notranje termalne bazene! Vključeno tudi pitje termalne vode, kneipp vodni oblivi ter pester program sprostitve in rekreacije.

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v Apartmajskem naselju Terme Snovik****
 • bogat samopostrežni zajtrk z izborom lokalnih in bio produktov
 • 2x dnevno vstop v notranje termalne bazene (zunanji bazeni so odprti do sredine septembra) 
 • kopanje ves dan prihoda in ves dan odhoda
 • pitje termalne vode
 • nočno kopanje ob sredah, petkih in sobotah
 • vodena vodna telovadba
 • kneipp vodni oblivi
 • bogata animacija po rednem programu animacijskih aktivnosti 
 • uporaba telovadnice v naravi in trim steze 
 • brezplačen Wifi
 • brezplačno parkirišče
 • končno čiščenje, posteljnina in brisače

APARTMAJSKO NASELJE TERME SNOVIK****

Apartmajsko naselje, ki se razteza nad termalnim kompleksom, je zgrajeno iz naravnih materialov, kar omogoča sproščeno in udobno počutje v apartmajih in sobah s pomirjujočim razgledom na zeleno dolino in okoliške planine.

SOBE
Dvoposteljna soba je velika 24 m2. Soba ima kopalnico, na voljo so tudi brisače in posteljnina.

STUDIO APARTMA
Studio apartma je velik 34 m2 in ima dnevni prostor s kuhinjo in posteljo, kopalnico ter teraso.

APARTMA 2+2
Apartma je velik 45 m2 in ima dnevni prostor s kuhinjo in raztegljivo posteljo za 2 osebi, spalnico, kopalnico ter teraso.

APARTMA 3+2
Apartma je velik 45 m2 in ima dnevni prostor s kuhinjo in raztegljivo posteljo za 2 osebi, spalnico z zakonsko postelji in dodatno posteljo, kopalnico in teraso. 

TERMANI BAZENI TERME SNOVIK
Bazenski kompleks v Termah Snovik sestavljajo notranji in zunanji bazeni z naravno travnato plažo. Voda v notranjem bazenu ima 32 °C, v masažnem bazenu pa 36 °C. V času poletne sezone so na voljo tudi zunanji bazeni s tobogani, v katerem je temperatura vode od 26 °C do 28 °C in je pravi doživljajski raj za otroke in odrasle.

TERMALNA VODA
Voda v Termah Snovik je priznana kot naravno zdravilno sredstvo in predstavlja njihovo največje bogastvo. Vsebuje kalcij in magnezij ter veliko drugih koristnih mineralov. Primerna je za kopanje in pitje, dobro vpliva na kosti, kožo in prebavo. S plavanjem krepimo mišice celotnega telesa, še posebej pa hrbtne in prsne mišice, ter mišice nog in ramenskega obroča, hkrati pa razbremenimo sklepe in kosti.

Voda je primerna za kurativne in preventivne namene. Pomaga zlasti pri kroničnih degenerativnih obolenjih hrbtenice in gibal, revmatizmu, artrozi in po operativnih posegih. Zdravilna voda v Termah Snovik vsebuje različne minerale, ki pripomorejo k boljšemu splošnemu počutju. Priporočajo uporabo vodnih atrakcij, ki vplivajo na povečano prekrvavitev, sproščanje in manjšo napetost mišic. Voda v Termah Snovik, ki jo pijete vsebuje natrijev hidrogenkarbonat, ki nevtralizira želodčno kislino. S tem ublaži zgago, slabost in želodčno kislino.

RESTAVRACIJA POTOČKA
Zajtrk je na voljo v restavraciji Potočka, kjer pripravljajo jedi za penzionske goste in dnevne obiskovalce. Z doplačilom nudijo pester izbor klasičnih, lokalnih jedi in sezonskih jedi. Posebnost restavracije je tuhinjska postrv, ki jo gojijo v reki Nevljici in jo gostje lahko uživajo pripravljeno na različne načine. Za pripravo sezonskih jedi pogosto uporabljajo zelenjavo, ki jo pridelajo v njihovem zelenjavnem vrtu.

AKTIVNOSTI
Okoliški hribi in doline so primerni za pohodnike in kolesarje, skozi celo leto pa organizirajo vodene pohode v okolici, obisk kmetije z degustacijo in nočne pohode z baklami.  

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • vstop v notranje termalne bazene
 • voda v Termah Snovik je priznana kot naravno zdravilno sredstvo
 • vodena vodna telovadba in kneipp vodni oblivi
 • pester program: ogledi, sprehodi, telovadba, glasba …
 • popoln oddih v naravi, obdanem z gozdovi in obronki gora
 • hišni ljubljenčki dobrodošli
 • ideja za izlet: Kamniška Bistrica, Arboretum, Velika Planina ...

Odlična ideja za darilo

Podjetje s tradicijo

Domačim živalim prijazno

Izjemen razgled

VEČ O PONUDNIKU

Terme Snovik so najvišje ležeče terme v Sloveniji. Nahajajo se v Tuhinjski dolini, v neposredni bližini Kamnika. Oddaljene so le dobre pol ure vožnje iz Ljubljane, Kranja ali Celja in so del neokrnjene narave Snovika. 

Njihovo največje bogastvo je zdravilna termalna voda, ki so jo že davno odkrili domačini. Ti so pogosto hodili k prosto iztekajoči se vodi, k domačiji »pri Kovaču«, in jo tudi odnašali domov za pitje in umivanje.
Terme Snovik sestavljajo recepcija, restavracija, wellness center ter bazenski kompleks z zunanjimi in notranjimi bazeni, nad katerim je na robu gozda postavljenih osem apartmajskih hiš s sobami in apartmaji. V sklopu term so urejeni tudi vrtovi, telovadnica v naravi, igrala in pešpoti.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (172)