Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za oddih v modernem hotelu z možnostjo različnih paketov za razvajanje!

od 10,00 €

# / 17
Izkoristi turistični bon

HUDA CENA za oddih v modernem hotelu z možnostjo različnih paketov za razvajanje!

od 10,00 €

Skoči v Velenje in se razvajaj v mladem in modernem mestu, kjer najdeš za vsakega nekaj. Lahko se odpraviš na potep na bližnje hribe, se ohladiš v Velenjskem jezeru ali raziskuješ mesto in okolico. Oddih v v sodobnem mestnem hotelu Paka pa je prava izbira tudi za družinske počitnice!

Skoči v Velenje in se razvajaj v mladem in modernem mestu, kjer najdeš za vsakega nekaj.

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v Hotelu Paka**** v Velenju
 • brezplačno bivanje z zajtrkom za otroka do 6,99. leta v postelji s starši
 • unovčljivost do 31.8.2021 (odhod)
 • bogat samopostrežni zajtrk
 • zgodnja prijava in pozna odjava
 • brezplačni transfer na Velenjsko plažo in po mestu Velenje z okolico z avtobusom »Lokalc»
 • brezplačen WiFi
 • brezplačni parkirni prostor pred hotelom oziroma v hotelski garaži

Hotel Paka****

Hotel Paka**** je sodoben mestni hotel, lociran v samem središču Velenja in predstavlja osrednje stičišče druženja meščanov. Ima 52 moderno opremljenih standardnih in superior enoposteljnih ali dvoposteljnih sob ter apartmaje. V sklopu hotela se nahaja tudi varovana garažna hiša, kino, kozmetični salon, optika.

SOBE IN APARTMAJI
Sodobno opremljene hotelske sobe in apartmaji ponujajo udobno in sproščeno bivanje. Predajte se udobju sveže prenovljenih hotelskih sob, modernega designa in očarljivega interierja v elegantnih prefinjenih tonih. Sobe in apartmaji imajo kopalnico s tuš kabino oziroma kadjo, minibar, sobni trezor, telefon, TV, Wifi in klimo. 

WELLNESS
V sklopu wellnessa se lahko prepustite zdravilni moči 4 tematskih savn. V hotelu Paka so gostom za individualni najem na voljo štiri tematske finske savne: savna romantika, savna plaža, japonska savna in savna 1001 noč. Vse savne imajo jacuzzi, toaletne prostore, radio in prostor za počitek.

KULINARIKA
Vsako jutro vas čaka bogata izbira samopostrežnega zajtrka. Hotelska restavracija slovi po vrhunski kulinariki. Lahko izbirate med številnimi sezonsko prilagojenimi A la carte jedmi, z doplačilom so na voljo tudi dnevna kosila v obliki samopostrežnega bifeja, sestavljena iz treh različnih menijev. V hotelski kavarni pa lahko z doplačilom poskusite poseben izbor tort, peciva in sladic narejenih v lastni hotelski slaščičarni ter si privoščite odlično kavo in ostale napitke. V hotelski kavarni je na voljo tudi široka ponudba manjših prigrizkov, kot so raznovrstni obloženi kruhki, solate, juhe, rižote.

VELENJSKA PLAŽA
Sprostitev, rekreacija in presenetljiva doživetja jezer. V izboru Naj kopališče 2020 je v kategoriji naravnih kopališč Velenjska plaža zmagala že tretje leto zapored. Sprostitev vam zagotavljajo čista voda, prijazni lokali, brezplačna uporaba ležalnikov in urejenih lesenih površin ter najrazličnejše priložnosti za vodne športe in drugo rekreacijo kot so otroška, teniška ali odbojkarska igrišča, nepozabna doživetja pa tudi različne animacije in prireditve.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • odlična ideja za krajši pobeg
 • moderen hotel v samem centru mesta
 • možnost brezplačne izposoje SUP-a za 1h
 • vrhunska kulinarika in poseben izbor sladic
 • dodaten popust na uporabo zasebne finske savne z jacuzzijem
 • izkoristi turistični bon v modernem mestu, kjer najdeš za vsakega nekaj
 • možnost tudi paketa z brezplačno uporabo zasebne finske savne z jacuzzijem

Odlična ideja za darilo

Podjetje s tradicijo

Družinam prijazno

Razvajanje v dvoje

VEČ O PONUDNIKU

Hotel Paka**** Velenje, je sodoben hotel, ki ponuja 4 savne in je znan po vrhunski kulinariki. Ima tudi lastno slaščičarno, kavarno, savne, garažno hišo ter je dobitnik številnih priznanj doma in v tujini. Kategoriziran je s štirimi zvezdicami.

KAM NA IZLET?

 • Velenjski grad: eden najlepše ohranjenih gradov v Sloveniji.Družina Wagen von Wagensberg je v 16. stoletju stavbo popolnoma prenovila: napol trdnjavsko zasnovani grad je spremenila v renesančno rezidenco.
 • Premogovnik Velenje: Premogovnik Velenje sodi med tehnološko in varnostno najbolj razvite premogovnike, tako v Evropi kot v svetu. Je eden največjih in najbolj moderno opremljenih premogovnikov za podzemno pridobivanje premoga v Evropi. 
 • Vila Bianca: Vila, ki jo je okoli leta 1855 pozidal grof Hubert d'Harnoncourt-Unverzagt, tedanji lastnik velenjskega gradu, je značilna predmestna vila, grajena v duhu starih fevdalnih dvorcev
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (172)