Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za gorski oddih s kopanjem v Termah Cerkno in uporabo savne!

od 15,00 €

# / 11
Izkoristi turistični bon

HUDA CENA za gorski oddih s kopanjem v Termah Cerkno in uporabo savne!

od 15,00 €

Izkoristite možnost plavanja v termalni vodi Term Cerkno z masažnimi ležišči in gejzirji, se razvajajte v savnah v Svetu Savn Term Cerkno ali se odpravite na potep po čudoviti Cerkljanski. Termalno vodo se črpa iz 2000 metrov globoke vrtine v neposredni bližini hotelskega kompleksa.

BONbastičen oddih na izjemno priljubljeni lokaciji. Uporaba plavalnega bazena, masažnih ležišč, gejzirjev, whirlpoola ...

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v dvoposteljni sobi 2+1 v hotelu Cerkno*** v Cerknem
 • unovčljivost do 15.11.2021 (odhod)
 • uporaba termalnega bazena
 • vstop v fitnes
 • brezplačno parkirišče
 • brezplačen wifi

HOTEL CERKNO***

Hotel Cerkno se nahaja v samem središču mesta in lahko prejme 180 gostov v sodobno in udobno opremljenih sobah. Z raznoliko ponudbo je Hotel Cerkno odlična izbira za vse, ki si želite mirnega oddiha v neokrnjeni naravi, za tiste, ki si želite počitnice preživeti aktivno, pa tudi za vse, ki se želite prepustiti zgolj uživanju in sproščanju.

SOBE
Dvoposteljne sobe imajo možnost enega ali dveh pomožnih ležišč in so sodobno opremljene s satelitsko televizijo, Wi-Fi dostopom, minibarom, telefonom in nekatere z balkonom ali klimo.

TERME CERKNO
V Cerknem se v sklopu Hotela Cerkno nahajajo edine slovenske terme v zavetju Julijskih Alp. Cerkno leži ob znameniti idrijski prelomnici, skozi katero naj bi po meritvah sodeč prodirale močne zdravilne energije. Te energije so ljudje poznali že v pradavnini in se z njimi tudi zdravili. Termalno vodo se črpa iz 2000 metrov globoke vrtine v neposredni bližini hotelskega kompleksa.
Terme Cerkno so primerne za sproščanje, rekreacijo, priprave plavalnih klubov in za izvajanje različnih vadb. Notranji termalni bazen s temperaturo 30 ° C združuje mnoge atrakcije; sprostitev zagotavljajo masažna ležišča, gejzirji, whirlpool in otroški bazen. Terme Cerkno so v sezoni 2017 prejele laskavo priznanje za tretje Naj kopališče v kategoriji malih term v Sloveniji.

SAVNE TERME CERKNO
Doživite preporod v svetu savn v Hotelu Cerkno. Finska, turška in infrardeča savna so najbolj učinkovite pri razstrupljanju telesa, urejanju presnove, čiščenju kože, pri krepitvi imunskega sistema, dobro pa vplivajo tudi na spanec in splošno počutje. Posebnost Hotela Cerkno pa je solna soba (z doplačilom) z zdravilnim učinkom večdnevnega bivanja na morju. Terapevtska solna soba je obdana je z morsko soljo, zrak v njej pa obogaten s solnim aerosolom, ki ima dokazano dobrodejen učinek na dihala in kožo.

KULINARIKA
Okusne zajtrke nudijo v hotelski restavraciji, kjer lahko z doplačilom izberete tudi mesečne tematske jedi, prilagojene letnemu času. Tako lahko na jedilniku najdete jedi iz gozdnih sadežev, iz mleka in mlečnih izdelkov, ribje jedi, jedi iz gob; odvisno od letnega časa. Sestavine pri pripravi hrane so skrbno izbrane, prakse, ki so jih uporabljale naše babice, pa skrbno dopolnjujejo z modernimi pristopi in postopki.

AKTIVNOSTI
Razgibajte se v sodobnem fitnes centru hotela Cerkno, si z doplačilom izposodite kolesa, ali se odpravite po eni izmed mnogih pohodniških poti in raziščite čudovito naravo Cerkljanske.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • odlična lokacija za aktivne počitnice v neokrnjeni naravi
 • vstop v Terme Cerkno s plavalnim bazenom, masažnimi ležišči, gejzirji,...
 • mnogo možnosti aktivnega preživljanja časa, od pohodništva, kolesarjenja,...
 • po dnevu v naravi se sprostite v savni
 • raziščite čudovito Cerkljansko in odkrijte mnoge naravne lepote

Odlična ideja za darilo

Pestra dodatna ponudba

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Idilična alpska restavracija in apartmaji se nahajajo na vrhu Smučarskega centra Cerkno, ki v osrčju  cerkljanskega hribovja v severozahodni Sloveniji z razgledom na Triglav zagotavljajo neponovljiv oddih od vsakdanjega vrveža. Cerkljanska in Cerkno ponujata ogromno možnosti za aktivno preživljanje prostega časa. Lahko se sprehajate ali kolesarite po urejenih sprehajalnih in kolesarskih poteh, se povzpnete na Porezen (1632 m) ali Blegoš (1563 m), igrate tenis, se naučite osnov nordijske hoje, lovite ribe v reki Idrijci, si ogledate naravne in kulturne znamenitosti, ki jih v Cerknem in okolici ni malo. Po vseh zgoraj naštetih aktivnostih se lahko sprostite v bazenu Hotela Cerkno s termalno vodo,  obiščete različne savne ali fitnes.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (172)