Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Otok Krk! HUDA CENA za morski oddih s polpenzionom v hotelu blizu plaže!

od 309,00 €

# / 15

Otok Krk! HUDA CENA za morski oddih s polpenzionom v hotelu blizu plaže!

od 309,00 €

Sproščujoče počitnice s sredozemsko klimo v Hotelu Omorika, v mestu Punat! Hotel je le 100 m oddaljen od morja, v bližini pa se nahajajo športna igrišča in veliko možnosti za rekreacijo. Navdušeni boste tudi nad kulinarično ponudbo tradicionalnih mediteranskih jedi.

Sredozemska klima, mediteranska kulinarika in kristalno čista voda! Vključena pijača dobrodošlice.

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v dvoposteljni sobi 2+1 ali v družinski sobi 2+2 (odvisno od števila oseb) v Hotelu Omorika*** v Punatu na otoku Krk 
 • unovčljivost do 22.8.2021 (odhod)
 • samopostrežna zajtrk in večerja
 • pijača dobrodošlice
 • brezplačen WiFi na recepciji in terasi hotela
 • brezplačno parkirišče

Hotel Omorika***

Hotel Omorika***  ima 83 namestitvenih enot s pogledom na morje ali hotelski park. V bližini hotela se nahajajo številne peš poti, trgovine, restavracije in kavarne. Hotelska okolica nudi tudi obilico možnosti za rekreacijo, kot so odbojka na mivki, mini golf in vodni tobogan.

DVOPOSTELJNE IN DRUŽINSKE SOBE
Hotel ima dva tipa namestitev. Družinske sobe so sestavljene iz spalnice z veliko zakonsko posteljo in manjše sobe v kateri je pograd, merijo 27 m². Vse sobe so opremljene s kopalnico in vključujejo telefon, televizijo, sušilec za lase, hladilnik ter klimo. 

PLAŽA
Najbližja plaža se nahaja 100 m od hotela. Punat in Stara Baška sta znana po čudovitih plažah, ki se nahajajo v bližini kraja ali do katerih lahko pridete le z ladjo. Punat ima v zalivu Punat svojo mestno plažo, primerno za otroke in starejše, z dostopom do morja in plitve vode ter zaščitnimi ovirami za kopalce. Že na izhodu iz zaliva in na koncu kraja najdemo prodnate plaže, ki so značilnost otoka. 

KULINARIKA
Ponudba vključuje avtohtone, tradicionalne mediteranske jedi in mednarodno kuhinjo v restavraciji "a la carte" in penzionsko "bife" restavracijo. Na otoku lahko ljubitelji gastronomije poskusijo razne vrste kakovostnega medu in edinstvenega domačega ovčjega sira. 

PUNAT
Punat je čudovito majhno mesto z majhnim otočkom in je zagotovo najbolj znano ravno zaradi ogromne marine. Poleg same marine pa Punat slovi tudi po na splošno zelo razširjenem turizmu. Vzdolž obale je 3,5 km dolgo sprehajališče s kavarnami in restavracijami, ki se nahajajo neposredno na plaži. Punat nudi tudi veliko rekreacijskih vsebin, kot so odbojka na pesku, tobogani, najem jet ski, paragliding in še veliko drugih dejavnosti.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • miren hotel le 100 m od plaže
 • možnost aktivnega preživljanja prostega časa
 • mediteranska in mednarodna kulinarika v restavraciji hotela
 • sredozemska klima in kristalno čista voda
 • čudovit oddih na drugem največjem otoku hrvaške obale

Odličen nakup

Potrebna je rezervacija

Za otroke brezplačno

Namestitev ob morju

VEČ O PONUDNIKU

Hotel Omorika *** le 100 metrov oddaljen od plaže, ki ponuja sprehajalne poti ob morju, privlačne športne aktivnosti, kot so mini-golf, odbojka, aqua-gun in mnoge druge aktivnosti. Punat je naselje na vzhodni obali Puntarske drage, na južni obali otoka Krka, le 8 km od mesta Krk.

KAM NA IZLET?

 • Jama Biserujka: Jama je bila odkrita pred približno 100 leti in velja za podzemni biser otoka Krk. Podzemne galerije so polne slikovitih stalagmitov, kalcitnih stebrov in stalaktitov. Jama je za oglede odprta od aprila do oktobra.
 • Vrbnik: V glavnem izletniški kraj, ki privablja obiskovalce s svojo pestro zgodovinsko preteklostjo in čudovitimi razgledi na morje.
 • Košljun: Majhen otoček, od mesta je oddaljen okoli 750 metrov in do njega lahko pridete s taxi čolnom. Na otoku je muzej z etnografsko zbirko, kjer je na ogled bogata zbirka slik, kovancev, ikon, knjig, narodnih noš iz vsega otoka ter redkih izvodov inkunabul in glagolskih rokopisov. 
 • Vela Rika: edini stalni vodotok na jadranskih otokih, na katerem se nahajajo edini otoški slapovi na Jadranu: 7 in 12 metrov dolg slap Velababa in Veli Hlam ter izvir Žanac, ki leži ob cesti, ki se spusti do Drage Bašćanske.
 • Obzova: Najvišji vrh otoka Krk je dostopen z različnih smeri. Pogled iz vrha je čudovito doživetje. Najpogostejši izhodišči sta Treskovac (1.5 ure hoje) ali Draga Baška (2.30 ure hoje)
 • podajte se v mesto Krk, ki je bilo naseljeno že v prazgodovinskem času, iz rimskih časov pa so ohranjeni ostanki term, obzidja, mozaikov in delov stavb.
 • Baška: nahaja se na jugovzhodni obali otoka Krk. Zahvaljujoč legi, dolgi plaži in zapuščini je Baška izjemno privlačno mesto. Zaradi hribovitega sveta pa je najbolj primerna točka, od koder lahko zavijete na različne pohodniške poti.
 • raziskujte Malinsko, Baškot in ostale priljubljene turistične lokacije s čudoviti plažami in mediteranskim rastjem.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (172)