Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 55% popust na VIP zakup finske savne ali klasično masažo! Tudi v dvoje!

od 19,90 €

Redna cena od 40,00 €

# / 5

Do 55% popust na VIP zakup finske savne ali klasično masažo! Tudi v dvoje!

od 19,90 €

Redna cena od 40,00 €

Sprosti se v prijetnem salonu Nano v finski savni, ki bo odlično učinkovala na tvoje zdravje in dobro počutje ter tudi na lep izgled kože, obraza in celega telesa. Odpraviš se lahko s prijateljico ali partnerjem, saj je na voljo savna z možnostjo jacuzzija in masaža tudi v dvoje! 

Znebi se stresa po napornem dnevu in obišči salon Nano sam ali v dvoje. Jacuzzi, klasična masaža in finska savna so idealna kombinacija!

KLASIČNA MASAŽA IN FINSKA SAVNA

KLASIČNA MASAŽA
Masaža ohranja in dviguje telesno vitalnost in zmanjšuje podvrženost poškodbam ter vsakodnevnemu stresu. Pri klasični masaži se sproščajo napete mišice telesa z različnimi prijemi in tehnikami kot so otiranje, gnetenje, iztiskanje, sekanje, tolčenje ipd. V okviru teh tehnik se izvaja več različnih variacij, glede na velikost, obliko in trdoto mišic.

Klasična masaža vpliva na skoraj vsa tkiva v telesu. Ne vpliva samo na izboljšanje toka krvi in limfe, ampak tudi zelo ugodno vpliva na živčevje in na presnovo, kar se kaže v boljši prebavi in izločanju prekomerne vode iz telesa. Glaven učinek klasične masaže je izboljšana prekrvavitev in izboljšanje presnove ter seveda sprostitev. Poleg teh učinkov masaža vpliva tudi na psihološko stanje človeka, saj pospešuje izločanje hormonov, ki dajejo občutek sreče in ugodja. 

FINSKA SAVNA
Osnovna zvrst savne z visoko temperaturo ( od 70 do 100 stopinj C ) in nizko relativno zračno vlago ( od 20% do 5%). Zaradi tako visoke temperature je bivanje v savni do 15 minut, kar se ponovi do trikrat. Po potenju se ohladimo v hladni vodi in počivamo. Obisk finske savne pospeši krvni obtok, sprosti napetost v mišicah in povzroči obilno potenje, pri čemer se naše telo popolnoma očisti.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • z masažo do sproščanja napetih mišic in boljše prekrvavitve
  • boljše fizično in psihično počutje
  • masaža pomaga pri premagovanju in odpravljanju napetosti in stresa
  • savna blagodejno vpliva na dihalne poti in je učinkovita pri čiščenju kože
  • s savnanjem iz telesa odstranite škodljive snovi in odženite izčrpanost
  • možnost savnanja in masaže v dvoje

Odlična ideja za darilo

Potrebna je rezervacija

Dobro počutje

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

V salonu Nano se nenehno prilagajajo tako novostim v njihovi branži kot nenehno novim potrebam obiskovalcev. Prepričani so, da se boste v njihovem prekrasno urejenem klubu popolnoma sprostili in uživali v njihovih storitvah. V salonu nudijo savne ter več kot deset različnih vrst masaž za celo telo.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (157)