Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 71% popust na estetsko oblikovanje ali barvanje obrvi ali trepalnic!

od 3,90 €

Redna cena od 10,00 €

# / 4
SAMO NA KUPONKO.SI

Do 71% popust na estetsko oblikovanje ali barvanje obrvi ali trepalnic!

od 3,90 €

Redna cena od 10,00 €

V Studiu Brazilka bodo obrvi s pinceto oblikovali po obliki obraza in jih na željo tudi pobarvali, tako da bodo brezhibno urejene, a še vedno naravne. Na voljo je tudi barvanje trepalnic, ki je ugodna rešitev tudi za alergike na maskaro!

Izberi obliko, dolžino in debelino obrvi, prilagojeno obliki obraza! Ugodna rešitev tudi za alergike na maskaro.

OBLIKOVANJE IN BARVANJE OBRVI TER BARVANJE TREPALNIC

OBLIKOVANJE OBRVI S PINCETO
Estetsko oblikovane obrvi, katerih oblika je prilagojena obliki obraza, igrajo veliko vlogo pri izgledu obraza. S strokovno podkovanim osebjem se boš pogovorila o tvojih željah, nato pa izbrala obliko, dolžino in debelino tvojih obrvi, prilagojeno obrazu. V kolikor si želiš nove oblike obrvi, je priporočljivo, da jih pustiš rasti in jih ne puliš ali briješ približno dva tedna pred dogovorjenim tretmajem. Postopek se izvaja s pinceto.

BARVANJE OBRVI
Preden začnejo z barvanjem, najprej predel temeljito očistijo z mlekom ali tonikom. Nato obrvi dobro posušijo in nanesejo bravo. Počakajo 10 do 15 minut in ko obrvi dobijo bravo, jih nežno obrišejo z mokro vato in ta postopek ponavljajo, dokler na vati ne bo več sledi barve. Za tem vam s hladno vodo še sperejo zgornji del obraza, potem pa še celoten obraz. Za konec obrvi posušijo in jih namažejo s hidratantno kremo, ki preprečuje luščenje kože pod obrvmi.

BARVANJE TREPALNIC
Barvanje trepalnic je idealno za vse, ki se želijo izogniti vsakodnevnemu ličenju z maskaro in ugodna rešitev za alergike na maskaro. S kozmetičarko se pogovoriš o željah in skupaj izberete barvni odtenek za barvanje trepalnic. Nato kozmetičarka očisti obraz, še posebej pazljivo predel okoli oči. Za tem na trepalnice nanese barvo in jo pusti delovati, dokler ni dosežen željen odtenek, nato pa nežno odstrani barvo. Postopek je neboleč in zelo učinkovit. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • natančno in popolno oblikovanje obrvi
  • obrvi in trepalnice barve, ki se najbolj poda obliki obraza
  • izbira najbolj optimalnega in primernega obrvnega loka
  • vedno privlačen videz in boljše počutje
  • odlična ideja za darilo za vsako pripadnico nežnejšega spola
  • profesionalno opravljena storitev
  • usposobljeno osebje

Odličen nakup

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

Dobro počutje

VEČ O PONUDNIKU

Julija 2015 so se prvič odprla vrata salona Brazilka, katerega misija je bila slovenski populaciji predstaviti najnaprednejšo tehniko voskanja v svetu in ljudem približati produkt zaradi katerega lahko pozabimo na strašno bolečino, ki so jo prinesle poznane metode do tedaj! V želji, da strankam nudijo zgolj najboljše storitve na tržišču so se tokom časa delovanja izpopolnili tudi v drugih storitvah, v podaljševanju trepalnic, obrazni negi in ličenju.

Osebje ima certificirana priznanja uspešno osvojenih metod, hkrati konstantno sledi novostim na področju lepotičenja ter svoje znanje z veseljem nudi in deli strankam. V Brazilki strmijo k toplemu, prijaznemu pristopu in z veseljem strankam svetujejo kako se negovati in skrbeti zase. V želji, da nasveti dosežejo in koristijo širši množici so z letošnjim letom ustanovili lepotni blog, kjer najdete novosti ter rešitve za raznorazne problematike na področju nege, lepote in dobrega počutja.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (158)