Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

40-minutni lifting obraza ter odprava podbradka s krioterapijo 50% ceneje!

35,00 €

Redna cena od 70,00 €

# / 2

40-minutni lifting obraza ter odprava podbradka s krioterapijo 50% ceneje!

35,00 €

Redna cena od 70,00 €

Pomlajevanje in lifting na preprost način brez posegov ali dolgotrajnega okrevanja! Krioterapija omogoča da se gubice gladijo in omehčajo, koža postane bolj čvrsta, napeta in sijoča! Z uporabo laserja se poveča tvorba kolagena in elestinskih vlaken in izboljša tonus kože!

Z krioterapijo se učinkovito odstranjuje nezaželeno maščobo na podbradku, ki kvari videz ter gladi gubice na obrazu in vratu in mu povrne svež mladosten videz!

KRITERAPIJA ZA ODPRAVO PODBRADKA, LIFTING OBRAZA IN UČVRSTITEV KOŽE

Krioterapija je naraven, neboleč in neinvaziven postopek, ki se izvaja s pomočjo hlajenja izbranega predela telesa, kjer se temperatura, odvisno od problematike, giblje od -10 do +20 stopinj Celzija (cryos grško pomeni »ledeno hladno«). Adipociti ali maščobne celice, so namreč občutljivi na mraz in ko jih s postopkom kriolipolize podhladimo in so nekaj časa podvržene takšnemu stanju, propadejo in se preko limfnega in krvnega obtoka v približno 15 dneh izločijo iz telesa, zato lahko kriolipolizo izvajamo le dvakrat mesečno.

S krioterapijo zelo uspešno odstranjujemo maščobo na podbradku, izboljšujemo tonus kože in gladimo gubice na obrazu in vratu. Učinki tretmaja so dolgotrajni in vidni takoj.

Število terapij je odvisno od stanja in velikosti obravnavane problematike - z vsako nadaljnjo terapijo se gubice polnijo, obrazne linije gladijo in omehčajo, koža postane bolj čvrsta, napeta in sijoča, končni rezultat je naravni lifting obraza ter svež, mladosten in zdrav videz, brez kirurških posegov, injekcij, bolečin, okrevanja.

S krioterapijo in fotobiomodulacijo v kombinaciji nežno stimuliramo kožo in reaktiviramo upočasnjeno celično aktivnost. Znatno se izboljša propustnost kapilar, kar poveča pritok naravnih hranilnih snovi, kisika, oligo-elementov in lastnih encimov, izboljša se hidratacija kože, popravi se struktura kolagenskih in elastinskih vlaken, hkrati pa se izboljša tonus obraznih mišic in kože.

Prednosti krioterapije:
- odpravljanje gubic
- lifting
- anti-age terapije
- odprava podbradka
- učvrstitev kože
- izboljšanje teksture kože
- osvežitev kože in povrnitev sijaja
- odpravljanje podočnjakov in rdečice

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • z uporabo laserja se stimulira celice k obnavljanju in tvorbi kolagena
  • učinkovito odstranjuje nezaželeno maščobo na podbradku
  • brez posegov ali dolgotrajnega okrevanja
  • krioterapija omogoča da se gubice gladijo in omehčajo
  • naravni lifting obraza omogoča svež, mladosten in zdrav videz kože
  • dobro počutje in višja samozavest

Odličen nakup

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

Dobro počutje

VEČ O PONUDNIKU

Masažka izvaja klasično, terapevtsko in anticelulitno masažo, LPG-pomlajevalne terapije obraza, LPG-lipomasažo, vakuumsko in krioterapijo za preoblikovanje telesa in presoterapijo, body wrapping, elektrostimulacijo ter fotobiomodulacijo kot samostojne ali podporne terapije, posamično ali v paketu.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (156)