Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

69% popust na plastični kalup za izdelavo vrtnih stezic in teras! 2 modela!

od 11,90 €

Redna cena od 38,70 €

# / 9

69% popust na plastični kalup za izdelavo vrtnih stezic in teras! 2 modela!

od 11,90 €

Redna cena od 38,70 €

S tema dvema kalupoma lahko ustvariš tudi do 100 m2 vrtnih stez na dan, saj kalup odstraniš, ko je beton še svež. Izbiraš lahko med 2 modeloma - mediteransko ali šestkotno izvedbo.

Ustvarite tudi do 100 m2 vrtnih stez na dan! Na voljo 2 modela - mediteranska ali šestkotna izvedba.

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

  • plastični kalup za izdelavo vrtnih stezic in teras
  • brezplačna poštnina

KALUP ZA IZDELAVO VRTNIH STEZIC IN TERAS

Priprava tal je minimalna. Glede na želje glede višine samih tlakovcev (ali segajo nad nivojem tal ali ne) po želji izkopljite luknjo ustreznih dimenzij in jo poravnajte. Nato položite kalup na ustrezno mesto, ga napolnite s prej pripravljenim betonom in odstranite odvečni beton proti vrhu ter poravnate oz. zgladite z gladilko. Z lopatico še malo podrezajte v beton, predvsem pri robovih. Čez do največ 5 minut previdno odstranite kalup in postopek ponovite. Če vam ne uspe prvič, lahko brez težav poskusite ponovno. Uporabite tradicionalno 3: 2: 1 betonsko mešanico (gramoz: pesek: cement) in dovolj vode, da nastane gosta trdna mešanica. Priporočljiv je gramoz velikosti graha - 10 mm ali manj, saj je tako mešanico lažje poravnati v samem kalupu. Večji delež cementa daje večjo trdnost, večji delež peska pa olajša delo v samem kalupu. Če se vam zdi, da je vstavljanje betona v kalup pretežko, dodajte še malo vode.

Za večje površine je priporočljiva uporaba gotovega suhega betona ali predpripravljenih betonskih mešanic v vrečah. Za izdelavo barvnih tlakovcev uporabite posebno gradbeno barvo in beli cement. Upoštevajte navodila proizvajalca glede same uporabe. Za večjo odpornost proti zmrzali uporabite posebne plastifikatorje za beton. Za bojše mehanske karakteristike betona uporabite steklena vlakna za beton. Po končanem delu lahko posebej zaščitite tlakovce s premazom zaščitne barve. Vmesne kanale med posameznimi tlakovci lahko zapolnite z zemljo ali drugim materialom glede na želeni končni videz.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • izbirate lahko med 2 modeloma
  • ustvarite tudi do 100 m2 vrtnih stez na dan
  • ne potrebujete posebnih gradbenih spretnosti
  • enostavna izdelava tlakovcev
  • izdelate lahko kakršenkoli tip stezic ali terase
  • veliko prihranite in se tudi zabavajte
  • brezplačna poštnina

Odličen nakup

Brezplačna poštnina

Preizkušen paket

VEČ O PONUDNIKU

Spletna trgovina Palača Daril je nastala kot odgovor na povpraševanje po različnih izdelkih.
Vsi smo se že znašli pred dilemo kaj kupiti neki znani osebi za poseben dan v njihovem življenju. (rojstni dan, poroka, obletnice,..). Zaradi te potrebe so se odločii ponuditi preverjene kvalitetne izdelke po sprejemljivi ceni. Vse izdelke uporabljajo sami in na ta način lahko zelo zanesljivo določijo kvaliteto in uporabnost samih izdelkov.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (315)