Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 61% popust na kakovostno fotoknjigo A4 z vašimi najljubšimi fotografijami!

od 13,90 €

Redna cena od 27,90 €

# / 3

Do 61% popust na kakovostno fotoknjigo A4 z vašimi najljubšimi fotografijami!

od 13,90 €

Redna cena od 27,90 €

Da ne boste izgubili dragocenih spominov, jih shranite v čudovito fotoknjigo, ki je natisnjena na kvalitetnem papirju in oblikovana po vaših lastnih željah. Na voljo je pokončna ali ležeča fotoknjiga, s trdimi platnicami v beli (perla) ali črni barvi. 

Kar do 64 strani! Pokončna ali ležeča fotoknjiga, trde platnice v beli (perla) ali črni barvi.

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

  • pokončna ali ležeča, trde platnice v beli (perla) ali črni barvi (platnic ni mogoče oblikovati ali nanje tiskati fotografij)

fotoknjiga A4 FORMAT

Fotoknjiga je čudovit spomin ali unikatno darilo, s katerim boste vsakega razveselili. Na voljo je pokončna ali ležeča fotoknjiga, s trdimi platnicami v beli (perla) ali črni barvi. Platnic ni mogoče oblikovati ali nanje tiskati fotografij.

Naložite si brezplačen E-foto lab program in sami izdelate fotoknjigo s poljubnimi fotografijami. Program vam omogoča delati izrez, dodajati besedilo in še marsikaj.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • za spomine, ki bodo shranjeni za vedno
  • oblikovanje s pomočjo brezplačnega programa
  • ideja za zelo osebno in unikatno darilo
  • kakovosten foto papir in trda vezava knjige
  • trenutki, shranjeni v obliki, ki bodo za vedno ostali v spominu
  • dogodki, ki jih ne želite pozabiti, natisnjeni v vezani obliki

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Pameten nakup

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Podjetje z dolgoletno tradicijo, izkušnjami in strokovno podkovanim osebjem poskrbi, da ste z njihovimi storitvami resnično zadovoljni. Njihova ponudba je pestra in raznolika, ustregli pa bodo vsem okusom in tudi vašim najzahtevnejšim kriterijem.

V trgovini Cyber Print Shop lahko razvijete fotografije, se slikate za osebne dokumente, izdelajo pa vam tudi velike plakate. Izbirate lahko med pestro ponudbo foto okvirjev in albumov za fotografije.

Če želite z izvirnostjo presenetiti ob posebni priložnosti, vam bodo po vaših željah potiskali majico, skodelico itd. Pri njih lahko tudi gravirate ključavnico ali napis za vrata. Za svoje podjetje pa lahko naročite še promocijske materiale, kot so brošure, ceniki, plakati, nalepke in žigi, ki vam jih izdelajo v najkrajšem možnem roku.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (316)