Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Čas je za gladko kožo! 54% popust na brezžični odstranjevalec dlačic!

16,90 €

Redna cena od 36,80 €

# / 2

Čas je za gladko kožo! 54% popust na brezžični odstranjevalec dlačic!

16,90 €

Redna cena od 36,80 €

Enostavno in neboleče odstranjevanje nezaželenih dlak v elegantni preobleki. Izdelek dlake pobrije in je primeren za vse tipe kože in ne pušča brazgotin ali ureznin, dlačice pa učinkovito odstrani. Vsebuje tudi darilno škatlico in je tako primeren za darilo!

Enostavno in neboleče odstranjevanje, britje nezaželenih dlak v elegantni preobleki! Vsebuje tudi darilno škatlico in je tako primeren za darilo!

ODSTRANJEVALEC DLAČIC

Inovativni odstranjevalec dlačic bo pobril neprijetne dlačice na vašem telesu. Je izjemno nežen do kože in jo ne poškoduje. Odstranjevalec dlačic lahko uporabite na kateremkoli predelu kože: na bradi, licih, zgornjih ličnicah, nogah, bikini predelu in ostlalih predelih, tako, da vaša kožna površina izgleda odlično. Po končanem odstranjevanju dlačic lahko uporabite vlažilno kremo, da vaša koža ostane vlažna in brezhibna.

Nežen in varen – Med uporabo ne boste čutili nobenega draženja kože, bolečine ali ostalih morebitnih stranskih učinkov. Odstranjevalec dlačic je prijazen do vaše kože in učinkovito odstrani nadležne dlačice.

Odstranjevalec dlačic deluje brezžično in se polni preko priloženega polnilnega kabla.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • učinkovito odstranjevanje nepotrebnih dlačic
  • primeren za vse vrste kože
  • uporabno na katerem koli predelu kože
  • brezžično delovanje
  • polnjenje preko priloženega kabla
  • brezplačna poštnina

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Brezplačna poštnina

VEČ O PONUDNIKU

Trgovina Urška je svoja vrata odprla v letu 2014. Svojim kupcem ponuja veliko izbiro prefinjenega spodnjega perila različnih blagovnih znamk. V prodajnem programu lahko poleg spodnjega perila najdete tudi vse vrste nogavic in mnoge druge izdelke.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Izdelki   Poglej vse (316)